Smitco Tuinhout en Sierbestrating

Het huidige Smitco heeft zich in bijna 25 jaar ontwikkeld tot een specialist in tuinhout en sierbestrating in de breedste zin van het woord. Wij streven ernaar om niet alleen in het heden naar de beste mix van topmaterialen te kijken maar zeker ook naar de toekomst, zo hebben wij in het verleden al diverse keren bewezen “trendsettend” te zijn door goed te luisteren naar onze particuliere en groothandelsklanten.

Door de COVID regelgeving kunnen wij u op dit moment niet persoonlijk helpen "onze winkel, en de verkoopbalies zijn gesloten". Wel kunt u bestratings-materialen uitzoeken in onze 5000 m2. grote showtuinen. Omdat deze zich in de buitenlucht bevinden, zijn ze geopend voor bezoek, mits u uiteraard de 1,5 meter regel in acht houdt.

Materialen afhalen kan alleen mits u bestelling plaatst via de webwinkel. U ontvangt dan een afhaaldatum en tijdstip in de E-mail. Momenteel is de afhaal dag alleen op zaterdag. Online bestellen thuis laten bezorgen is uiteraard ook mogelijk. Informatie bestellen en afhalen

Bekijk de Smitco steengids
Bekijk de Smitco houtgids
Smitco Tuinhout en Sierbestrating
Smitco Tuinhout en Sierbestrating

Blijf op de hoogte
van de beste deals

Meld uw aan voor onze nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.